top of page
shutterstock_2015240441 small.png

De lekkerste investering in duurzame voeding.

€ 1.200.000

TOTAL FUNDING

30 aandelenvouchers beschikbaar van € 40.000 elk.

Elke aandeel geeft recht op 1% van Culivega.

Culivega | productie van restaurantwaardige 100%

plant-based maaltijdcomponenten

Wij verwelkomen 

'ambassador

aandeelhouders die van lekker eten houden en een toekomst zien in plantaardige maaltijden die bij liefhebbers van vlees en vis, in de smaak vallen

Culivega Ambassador Privileges
 

Iedere houder van een Ambassadors Certificate heeft bij Culivega een aantal exclusieve privileges.

Deze zijn:

 

 

  1. Deelname aan het exclusieve  jaarlijkse galadiner

  2. Jaarlijks bezoek aan het Culivega fabriek met rondleiding en diner

  3. Toegang tot het jaarlijkse NOW FOOD congres

  4. Deelname aan 2 Culivega Cooking Demodagen per jaa

  5. Korting op huur van FOODEON congresruimte en Proefkeuken

De houder van meerdere certificaten kan meerdere mensen (in overeenstemming

het aantal certificaten) laten genieten van de privileges

image.png

BESCHRIJVING 

 

Steeds meer mensen geven aan dat ze flexitariërs zijn. Niettemin blijft de consumptie van plantaardige vlees- en visalternatieven nog ondermaats. De oorzaak? Mensen zijn nog steeds niet tevreden over plantaardige vlees- en visalternatieven. Toegegeven, koken met plantaardige vlees- en alternatieven is best lastig. Het resultaat kan weleens tegenvallen. 

En toch kan het anders. Culivega heeft de voorbije jaren bewezen dat het anders kan. De verschillende proeverijen bij consumenten en food professionals hebben aangetoond dat bij onze producten de afwezigheid van vlees, vis of zuivel een ‘non-issue’ en de keuze hiervoor een ‘no-brainer’ is.

 

Een kwestie van balans

Culivega is niet tegen de consumptie van vlees, maar we geloven dat de balans tussen dierlijk en plantaardige eiwitten om herstel vraagt. Culivega heeft geen militante agenda om de consumptie van vlees-, vis-, of zuivelalternatieven te stimuleren. Iedereen heeft hiervoor een of andere reden en dat respecten we. Immers, elke reden om de balans tussen dierlijke en plantaardige proteïne te herstellen is er een goede.

 

Het kan beter

Culivega gelooft dat de sleutel tot een betere proteïnebalans, maaltijden zijn op basis van vlees- en visalternatieven die overtuigen qua smaak.Wanneer mensen het lekker vinden, dan is er weinig nodig om iemand te overtuigen om gezonder, duurzamer en ethischer te eten..

 

Waarvoor we funding inzetten

Culivega plant de bouw van een productielocatie waar uitsluitend plant-based maaltijdonderdelen worden geproduceerd. Dit gebeurt op ambachtelijke wijze en met industriële efficiëntie. Culivega is erin geslaagd om het hele productieproces te automatiseren en in de toekomst te robotiseren, met behoud van het ambachtelijk kookproces. Een kooproces zoals dit gebeurt bij professionele cateringkeukens, maar dan in het groot. Bovendien is de productie notenvrij, wat ons in staat stelt om aan scholen in het Verenigd Koninkrijk te leveren.

 

Nu reeds hebben potentiële klanten de intentie uitgesproken 170 ton aan producten van Culivega af te nemen. Er zijn gesprekken met grotere partijen die met Culivega in een partnership willen treden om onze producten af te nemen. De vraag is er, nog nog produceren.

 

Door producten te produceren waar genot, gezondheid, duurzaamheid en gemak samenkomen, kunnen we een markt bedienen die hieraan behoefte heeft. 

 

Culivega is op zoek naar 1,2 miljoen aan durfkapitaal. Hiermee willen we de productie van onze maaltijdonderdelen opstarten. Het geld wordt gebruikt om te investeren in machines en te gebruiken als werkkapitaal. 

 

Culivega zoekt ambassadeurs die dezelfde visie dielen en die 50.000 euro per aandeel er voor over hebben om ons te helpen om een smakelijk bijdrage te leveren aan het herstel van de balans tussen dierlijk en plantaardige proteïne. 

 

Met uw steun kunnen we dit realiseren en heeft u er ook direct voordeel bij.

PROJECTDOCUMENTEN

Kom meer te weten over Culivega en haar plannen

Teaser (Nederlands)

Investment Memorandum (Engels)

bottom of page